Sider

tirsdag 2. juni 2015

Kjøp: Mer NBS

Kjøpte mer Neostem i dag til 2,17$ PS

Case:

Neostem har vært en skuffelse for meg. Prismessig.
Markedet har dyttet NeoStem sammen med en drøss andre mislykkede stamcelle selskaper som ikke har klart å levere på lovnadene om personlig medisin.

Så hvorfor tredoble antall aksjer i dette selsapet? Fordi de faktisk har levert varene og mer enn det, siden jeg kjøpte dem første gangen i 2013.
Jeg hadde håpet at flere selskaper hadde kommet lenger i klinikken med sine stamcelle-trials nå, siden Neostem sitt datterselskap PCT utvikler og produserer celler for en rekke andre selskaper, så jo flere som lykkes med sine kliniske forsøk, jo større omsetning har denne avdelingen.

Men dengang ei.

Endel av problemet til NBS har vært at selskapet har vært driftet av vitenskapsfolk og ikke businessfolk. Man trenger begge for å drive ett vellykket selskap. Det har blitt fikset med utnevnelsen av ny CEO og CFO i januar 15.
I tiden etter dette har det skjedd mye i Neostem, men det har dessverre ikke blitt reflektert i prisen pr aksje. Like greit, for da har jeg muligheten til å kjøpe dem billig.

NBS fikk tidenes største "stipend" i sitt felt i forrige uke og de har annonsert en emisjon(ventet lenge på den) så de har cash til å komme seg gjennom phase3 trials. Denne fase 3 testen har fått fast track, orphan drug og spesial protocol assesment av FDA. blir denne vellykket og de får godkjenning er de inne i ett marked som har årlig salg på ca 1mrd$ i året, bare i USA. Selskapet har forøvrig en cap på ca 85mill$. risk/reward ser bra ut.

Selskapet har også annonsert ett navnebytte for å reflektere veien de går fremover. De vil hete Caladrius(google it) fremover.

Dette er fortsatt en liten og svært spekulativ posisjon. Vil ikke anbefale denne til noen som ikke har både en mage som tåler store svingninger og en forholdsvis lang horisont. Den er sikker fin å trade også, hvis man driver med slikt, men ikke regn med en eksplosjon i PPS på kort tid.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar