Sider

Om meg

Aksjeamatøren er en side hvor jeg skal kartlegge min ferd mot ekspertise innen aksjemarkedet.
Jeg er nybegynner i faget, men med stor interesse og leselyst skal jeg opparbeide meg kunnskap og erfaring
Her vil det bli postet analyser pg porteføljerapporter

Jeg vil poste min portefølje i realtime.

Jeg er amatør og jeg insisterer på at ingen skal investere sine penger basert på råd, tips eller innspill som blir postet på denne bloggen. Enhver investor må gjøre sine egne analyser og gjøre seg opp sin egen mening før penger settes på spill.

4 kommentarer:

 1. Hei. Liker bloggen din veldig godt:) Skriv gjerne en artikkel om hvordan du gjør analyser , kommer frem til P/E osv:) Det hadde vært kult å lese

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan jeg gjøre en gang. Skal vi si den kommer i løpet av februar kanskje:)

   Slett
 2. Hei :)
  Jeg lurte på om du ville poste dette på bloggen din, eller om du kan hjelpe meg med å finne ut hvor denne kan være smart å poste for å få så mange som mulig til å melde seg på dette webinaret?

  Marcus De Maria kommer til Bergen 14.02 og skal ha et heldagsseminar og det hadde vært fantastisk hvis vi hadde fått så mange som mulig til å komme!

  Jeg sender med et forslag på hva du kan poste og jeg hadde blitt kjempe glad og takknemlig for svar:)

  Til ALLE som er interessert i å få MEST mulig ut av pengene sine, SE HER!!
  Jeg var på et webinar med en av Englands beste mentorer innen aksjer og investeringer for en liten stund siden, dette ga et så stort inntrykk på meg at jeg bestemte meg for å dele dette videre med dere her.

  Webinaret varte i bare 60 minutter og på den lille timen lærte jeg om en genial strategi som kan brukes på alle aksjemarkeder for å få 30-80% avkasting på pengene mine etter bare få mnd på aksjemarkedet, jeg er nybegynner og visste såvidt hva aksjer og aksjemarked var før jeg startet.

  Nå har jeg fått vite at det samme live-webinaret som jeg var på, også skal være på onsdag 5.februar, jeg anbefaler virkelig ALLE å melde seg på, uanvhengig om man er nybegynner eller mer erfaren, du kommer til å få en åpenbaring. Webinaret er helt GRATIS og Marcus De Maria tar vanligvis mellom 2000-5000kr for slike kurs.
  Legger med en link til påmelding, inviter så mange som mulig, men meld dere på raskt for det er begrenset antall plasser!!

  https://attendee.gotowebinar.com/register/2010691562624321794

  Håper dere får like mye av webinaret som jeg!

  Mvh Ina Marie Hadland

  SvarSlett
  Svar
  1. Sorry frøken. Vet ingenting om fyren og kan derfor ikke anbefale han. Men hvis han er så god som du påstår så fyller han sikkert seminaret sitt.

   Mvh Amatøren

   Slett